Aanleg tuin

Naar aanleiding van het ontwerp-beplantingsplan kan Abbing Tuinaanleg een offerte samenstellen, waarin alle uit te voeren werkzaamheden worden opgenomen.

Communicatie over de aanleg

Na goedkeuring van de offerte wordt met u een begindatum afgesproken om uw tuin aan te leggen. Wij zorgen dat u het gehele traject nergens zorgen over hoeft te maken. Dit doen wij door heldere te communiceren met u.  Van tevoren spreken wij de gehele planning met u door. Tijdens de aanleg van uw tuin krijgt u te maken met de hoveniers, welke met liefde en zorg uw tuin zullen aanleggen. De voorman bespreekt met u de voortgang en dient tevens als uw eerste aanspreekpunt tijdens de realisatie van uw tuin. Zo blijft u op de hoogte van de status en welke werkzaamheden al gedaan zijn en nog gepland staan.

Ook de tuinontwerper van Abbing, is nauw bij dit proces betrokken en heeft daarom dagelijks contact met de voorman. Daarnaast is de werkvoorbereider verantwoordelijk voor de voortgang van het project. Kortom bij de realisatie van uw tuin is een heel team van Abbing betrokken, zowel achter de schermen als in de tuin.

Workshops en inspiratie

Na aanleg van de tuin staat u er niet alleen voor. Regelmatig worden in Abbings Buitenhof workshops georganiseerd op het gebied van:

  • Tuinbemesting
  • Tuinonderhoud
  • Snoeien

Door deze workshops kunt u verder met het ontwikkelen van uw aanleg tuin. Ook kunt u altijd naar kwekerij Abbing komen, om de nodige inspiratie op te doen voor uw eigen tuin. Hier kunt u niet alleen inspiratie opdoen op het gebied van tuin planten, maar ook voor eventuele tuinmeubelen en tuininrichting. Tevens kunt u om advies vragen mocht u toe zijn aan iets nieuws in de tuin. Wij laten u graag zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van tuinarchitectuur.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen! 0343514777

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy