Hoveniers Utrecht

Goed opgeleid en vakbekwaam, dat zijn onze hoveniers. Utrecht en omgeving is het werkveld waarin onze hoveniers het meest actief zijn. Het onderhouden van uw tuin is meer dan alleen het maaien van het gras en het opruimen van de bladeren. Het gaat ook om wanneer je het beste de heesters en bomen kunt snoeien. Daarnaast hebben de hoveniers kennis van hoe planten zich ontwikkelen en kunnen ze u hier advies over geven. Mocht u eventueel nieuwe planten in de tuin willen.

Onze hoveniers denken met u mee en geven nuttige tips en waardevolle adviezen. U houdt zo een nette tuin die een geheel vormt. Over het algemeen ondervinden wij dat onze klanten vol ideeën zitten. Onze hovenier verzamelt uw ideeën en helpt u bij het vormen van een mooie tuin.

De hoveniers zitten al jaren in het vak.  Zij hebben door de jaren heen veel verschillende tuinen gezien. Met deze kennis kunnen zij u helpen met uw tuin in te richten op een manier dat deze bestand is tegen het Hollandse klimaat. Verder weet hij duurzaamheid in de tuin aan te brengen, zodat uw tuin meerdere seizoenen meegaat.

Door de jaren ervaring is er een handigheid en snelheid ontwikkeld bij onze hoveniers. Utrecht en omgeving is hier het gebied waar zij vooral in actief zijn. Door de ontwikkelde handigheid en snelheid vallen bij hen de eventuele problemen snel op en kunnen ze hierop anticiperen.

Mocht u behoefte hebben aan periodiek onderhoudt, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. De voordelen van zo’n contract zijn dat u een vaste hovenier aangesteld krijgt. Deze bespreekt de gehele planning van het aankomende jaar met u. Daarnaast is hij altijd te bereiken voor vragen met betrekking tot uw tuin. Met andere woorden, onze hovenier neemt graag uw werk uithanden, waardoor u nog meer van uw tuin kunt genieten.

Wij bieden u het exclusieve tuinblad: ‘De tuin in vier seizoenen’ aan, wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit. In dit blad staan verschillende tuinfoto’s waar u inspiratie op kunt doen. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u ons bereiken op 0343-514777.

Kom langs voor een oriënterend gesprek met een van onze tuinontwerpers

U bent van harte welkom om samen met een van onze tuinarchitecten te komen praten, onder het genot van een kop koffie. Een gesprek bij ons op het bedrijf is altijd vrijblijvend en gratis. Maak hiervoor een afspraak, dan weet u zeker dat wij u te woord kunnen staan. Tel. 0343 514777

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy