Hoveniers Utrecht

Goed opgeleid en vakbekwaam, dat zijn onze hoveniers. Utrecht en omgeving is het werkveld waarin onze hoveniers het meest actief zijn. Het onderhouden van je tuin is meer dan alleen het maaien van het gras en het opruimen van de bladeren. Het gaat om wanneer je het beste de heesters en bomen kunt snoeien. Daarnaast hebben de hoveniers kennis van hoe planten zich ontwikkelen. Mocht u eventueel nieuwe planten in de tuin willen.

Onze hoveniers denken met u mee en geven nuttige tips en waardevolle adviezen. Uw blijft zo een nette tuin houden die een geheel vormt. Over het algemeen ondervinden wij dat u vol ideeën zit. Onze hovenier verzamelt deze en helpt u bij het vormen van een mooie tuin.

De hoveniers zitten al jaren in het vak.  Zij hebben door de jaren heen veel verschillende tuinen gezien. Met deze kennis kunnen zij u helpen met uw tuin zo in te richten, dat deze bestand is tegen het Hollandse klimaat. Verder weet hij duurzaamheid in de tuin aan te brengen, zodat u tuin meerder seizoenen meegaat.

Door de jaren ervaring is er een handigheid en snelheid ontwikkeld bij onze hoveniers. Utrecht en omgeving is hier het focusgebied waar zij vooral in actief zijn. Door de ontwikkelde handigheid en snelheid valt bij hen de eventuele problemen snel op en kunnen hierop anticiperen.

Mocht u behoefte hebben aan periodiek onderhoudt, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. De voordelen van zo’n contract zijn dat u een vaste hovenier krijgt aangesteld. Deze spreekt met u de gehele planning door van het aankomende jaar. Daarnaast is hij altijd te bereiken voor vragen met betrekking tot uw tuin. Met andere woorden onze hovenier neemt uw werk graag uithanden, hierdoor kunt u nog meer van uw tuin genieten.

Mocht u een onderhoudscontract bij ons afsluiten, dan bieden wij u het exclusieve tuinblad: ‘De tuin in vier seizoenen’ aan. In dit blad staan verschillenden tuinfoto’s waar u inspiratie uit kunt doen. Mocht u meer informatie willen dan kunt u ons bereiken  op 0343-514777.

Kom langs voor een oriënterend gesprek met een van onze tuinontwerpers

U bent van harte welkom, om onder het genot van een kop koffie, samen met een van onze tuinarchitecten, te komen praten. Een gesprek bij ons op het bedrijf is altijd vrijblijvend en gratis. Maak wel eerst even een afspraak, dan weet u zeker dat wij u te woord kunnen staan. Tel. 0343 514777

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy

 

Abbings Tuinaanleg
Odijkerweg 132-134
3709 JJ Zeist

 

128 jaar ervaring