Hoveniers Zeist

Onze hoveniers zijn geschoold en vakbekwaam, door de jaren heen hebben zij zich verder ontwikkeld in de tuinverzorging. Er komt veel meer bij kijken dan het maaien van het gras en het opruimen van de bladeren. Een hovenier heeft ook de kennis van wanneer u bomen en planten kunt snoeien. En welke tijd van het jaar u het beste de verschillende planten kan planten.

Wilt u dat uw tuin regelmatig onderhouden wordt? Dan kunt u bij ons een onderhoudscontract aangaan. Dit levert verschillende voordelen voor u op. U krijgt een vaste hovenier aangesteld. Deze spreekt aan het begin van het jaar de planning door. Deze geldt voor het gehele jaar. Alle vragen die u heeft over de tuin kunt u stellen aan de hoveniers. Zeist is de plek waar wij gevestigd zijn, het is ook altijd mogelijk om hier langs te komen bij eventuele vragen. De hovenier neemt graag het werk uit uw handen.

Naast dat u een eigen hovenier aangesteld krijgt. Levert het ook andere voordelen op. De hoveniers hebben door de jaren heen veel tuinen gezien. Zij kunnen uw ideeën verzamelen en samenbrengen tot een geheel. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat uw tuin niet van verschillende stijlen aan elkaar hangt. Verder weten zij om te gaan met het Hollandse klimaat. Zo krijg je een tuin die niet alleen in de lente en zomer mooi is, maar het gehele jaar door.

Bij het onderhoudscontract ontvangt u van ons ook het exclusieve tuinblad: ‘De tuin in vier seizoenen’ Dit blad wordt viermaal per jaar uitgebracht. In dit blad worden de mooiste tuinen weergegeven in full colour. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen tuin. Neem vandaag nog contact op met één van onze hoveniers. Zeist is de plek waar ons kantoor gevestigd is, u kunt hier langskomen voor een afspraak.

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan zijn wij op het volgende nummer bereikbaar: 0343-514777.

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy