PORTFOLIO ABBING

ggggggggggggggg

Tuin in Rotterdam

De opdrachtgever van deze tuin wilde veel leefruimte rondom het huis. Ruim gazon en veel zitgelegenheid op het terras. Er is voor de oprit gekozen voor een halfverharding. Op het terras zijn 60x60 cm tegels gelegd. Het resultaat is een onderhoudsarme tuin, waar het hele gezin zijn plekje kan vinden.

Tuin in Bunnik

Deze, onder architectuur gebouwde woning, ligt aan de buitenkant van Bunnik, uitkijkend over de golfbaan aan de Kromme Rijn. Het hoogteverschil naar het water moest worden opgevangen en dat is middels opgemetselde plantbakken en treden in het terras gerealiseerd. Een langwerpig, gemetselde vijver, is ook een belangrijke verbindende  lijn in het ontwerp. De strakke lijnen, worden door de beplanting verzacht. Deze tuin blijft gedurende al de vier seizoenen aantrekkelijk. De bewoners kunnen op veel verschillende terrassen genieten, in de schaduw of in de zon. Bij de foto’s van de entree ziet u goed, hoe de harde lijnen worden verzacht door de beplanting.

Tuin in Doorn

Dit betreft een renovatie van een achtertuin. Eerst is de oude tuin leeg gehaald en nadat het grondwerk was afgerond zijn er nieuwe terrassen en bestrating aangebracht. Het gazon geeft ruimte aan de tuin. Heel vaak staan er mooie bomen in een tuin. Beeld-,of sfeerbepalende bomen proberen wij altijd in een nieuw ontwerp te plannen. In deze tuin is dit een berk met witte stam.

Achtertuin in Zeist

Deze tuin vonden de bewoners in zwaar verwaarloosde toestand. Alles moest er uit en de vraag was van onze opdrachtgever om water toe te passen, er moest een overdekte zitgelegenheid worden gemaakt en in de bestrating een mozaiek worden verwerkt. Er is gekozen voor een smalle, maar wel heel lange vijver. Via een rooster kan naar de andere kant worden gelopen. Aan het schuurtje is een overkapping getimmerd, zo kan het gezin, zowel onder het afdak, als er buiten genieten in de tuin.

Bouwelementen

In deze tuin moest veel op maat worden gebouwd. Onze hoveniers zijn specialist in het maken van ondermeer vijvers, huisjes, schuttingen en ingewikkelde verhardingen. Ook wordt door onze tuinarchitecten bouwelementen op maat ontworpen, waarna onze timmerman dit uitwerkt. Hierdoor ontstaan unieke elementen in de tuin.

Hoogteverschillen

Deze tuin ligt aan het water. Er zit een groot hoogteverschil in. Deze is opgevangen door het plaatsen van hardhouten plantbakken en traptreden vanuit het huis en vanaf het straatniveau. De tuin eindigt op een houten vlonder aan het water. Het gebruik van grote tegels geeft een prettig ruimtegevoel.

Strakke tuin

Bij deze moderne woning, gelegen aan de rand van een dorp,  is gekozen voor strakke lijnen, welke worden verzacht door een weelderige beplanting. Intimiteit wordt afgewisseld met een vrij uitzicht over de landerijen.

Ruime terrassen zorgen voor veel buitencomfort. Buiten sluit mooi aan met binnen door grote ramen tot onderaan. Veel buitenmogelijkheden met minimaal tuinwerk.

Tuin in Veenendaal

Graag helpen wij ook u met uw (nieuwe) tuin

Ik wil graag informatie over tuinaanleg

(Graag uw adresgegevens en telefoonnummer noteren)

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy