Tuinaanleg Utrecht

Als men door de eigen woonwijk loopt, wordt er vaak gekeken naar de tuin en hoe deze erbij ligt. Verzorgde tuinen zijn vaak een verrijking voor de woning, waarbij een onverzorgde tuin juist afbreuk aan de woning doet.

De tuin is een plek waar u heerlijk tot rust kan komen na bijvoorbeeld een drukke dag op het werk. Of waar u met al uw naasten kan dineren. Het belangrijkste is dat u zich niet aan uw tuin ergert, omdat deze niet naar wens is. Mocht dit wel het geval zijn, dan is het de hoogst tijd om de tuin onderhanden te nemen.

Het is goed om voor uzelf helder te krijgen welke stijl en sfeer u wilt creëren in uw tuin. Verder is het belangrijk om na te gaan wat u wilt gaan doen. Is het om heerlijk te kunnen dineren op een zomerse avond of wilt u rustig in tuin kunnen zitten om een boek te lezen? Wij raden u aan om een verzameling te maken met afbeeldingen. Op deze manier kunt u makkelijk uitdrukken wat u wilt voor uw tuinaanleg. Utrecht en omgeving is het gebied waar wij het meest actief zijn, maar als u verder weg woont is dit natuurlijk ook geen enkel probleem.

Voordat wij een tuinontwerp maken, komen wij graag eerst met u in gesprek. Hier bepalen wij samen het ontwerp van uw tuin. Wij maken van alle ideeën een geheel en dragen bij aan nieuwe ideeën en inspiratie. Na dit gesprek gaan wij aan de slag met een ontwerp voor uw tuin. Wanneer alles naar wens is, kunnen wij een afspraak inplannen om aan de slag te gaan.

Wij houden van heldere communicatie. Dit doen wij dan ook het gehele project door. Op voorhand spreken wij hij de gehele planning door.  U krijgt een voorman aangewezen, deze spreek dagelijks met u de planning door gedurende de tuinaanleg. Utrecht en omstreken is het gebied waar wij over het algemeen het meest actief zijn. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze altijd aan uw voorman stellen.

Wilt u meer weten of een afspraak inplannen, neem gerust contact met ons op.

14 + 5 =

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy