Tuinaanleg Zeist

Bij een wandeling door een woonwijk. Trekt de tuin automatisch de aandacht. Een tuin kan een goede toevoeging zijn aan een woning. Het is ook zonde als u tijdens deze wandeling een verwaarloosde tuin ziet, dit doet gelijk afbreuk aan de woning.

Met aangenaam weer is de tuin een heerlijk plek om te ontspannen. In het weekend met vrienden barbecueën of in de avond na werk even bij komen van een drukke dag. Het belangrijkste is dat u uzelf dan niet irriteert aan uw tuin. Is dit wel het geval? Dan wordt het tijd om de tuin aan te pakken. Het kan een onderdeel zijn of de gehele tuin gaat op de schop.

Voordat wij met elkaar in gesprek gaan is het handig om over een aantal punten na te denken. Als allereerst waarvoor u de tuin wilt gebruiken. Is het om met vrienden te kunnen dineren of juist om in de schaduw een boek te lezen?  Het is een goed idee is om afbeeldingen van tuinen en sferen bij elkaar te verzamelen, zo kunnen wij gezamenlijk tot een tuinontwerp komen.  Het belangrijkste is dat uw tuin een geheel vormt.

In een gesprek zullen wij vragen stellen tot voor ons helder is wat u wilt. Met uw ideeën gaan wij aan de slag en maken een ontwerp voor uw tuin. Mocht dit naar uw wens zijn dan is het tijd om in te plannen, wanneer wij aan de slag gaan met de tuinaanleg. Zeist is de plek waar wij gevestigd zijn, u bent altijd welkom om langs te komen om met één van onze tuinontwerpers te komen praten over uw tuinaanleg.

Voor, tijdens en na de aanleg houden wij van heldere communicatie. Zo weet u waar u aan toe bent. Voordat wij starten bespreken wij de gehele planning met u. Tijdens het project heeft de voorman dagelijks contact met u over de voortgang en is uw aanspreekpunt tijdens de realisatie van de tuin. Na de aanleg kunt u altijd bij ons terecht voor een van de workshops welke worden georganiseerd bij Abbing Buitenhof over onder andere tuinaanleg. Zeist, bij ons op kantoor houden wij de workshops

Wilt u een afspraak inplannen of heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op!

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy