Van Tuinontwerp naar nieuwe tuin

Tuinaanleg

Bent u uw oude tuin zat of heeft u uw tuin de afgelopen jaren veel te weinig aandacht gegeven? Dan biedt Abbing Tuinaanleg de perfecte oplossing voor u. Door ons deskundige advies te combineren met uw wensen komen wij samen tot een op maat gemaakt ontwerp-beplantingsplan.

Na het opstellen en de goedkeuring van het ontwerp-beplantingsplan, kan Abbing Tuinaanleg een offerte samenstellen. In deze offerte nemen wij alle uit te voeren werkzaamheden op. Hierdoor krijgt u een duidelijk en transparant overzicht van alle werkzaamheden die wij aan uw tuin gaan uitvoeren, met bijbehorende kosten.

Na uw goedkeuring van onze offerte, nemen wij contact met u op om samen een startdatum af te spreken. Op de afgesproken datum zullen wij met de werkzaamheden aan uw toekomstige droomtuin beginnen.

Wat kunt u bij de tuinaanleg verwachten?

Tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin, leert u een aantal van onze hoveniers kennen. Deze hoveniers helpen u met alle liefde en zorg bij de aanleg van uw nieuwe tuin. Allereerst komt u in contact met de voorman van het project. Hij is uw eerste aanspreekpunt tijdens de realisatie van uw droomtuin en zal regelmatig de voortgang van de werkzaamheden met u bespreken.

Daarnaast zal ook de ontwerper van Abbing Tuinaanleg betrokken zijn in het proces. Hij zal dagelijks contact opnemen met de voorman, om er zo voor te zorgen dat de tuin geheel naar uw wensen wordt aangelegd. Dan is er nog de werkvoorbereider. Deze persoon heeft de verantwoordelijkheid om de voortgang van het project te waarborgen.

Kortom, tijdens de realisatie van uw nieuwe tuin heeft u contact met een aantal van onze professionals. Dit zowel achter de schermen, als in de tuin. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat de aanleg van uw tuin vlekkeloos én plezierig verloopt.

>> Tuinonderhoud
>> Naar projecten

En verder na de tuinaanleg

Nadat de tuin geheel naar wens is aangelegd, staat u er niet alleen voor! Bij Abbing is het ook mogelijk uw tuin te laten onderhouden. Bij tuinonderhoud door onze hoveniers hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de conditie van uw tuin.

Verder kunt u ook aanschuiven bij verschillende workshops die wij bij Abbings Buitenhof organiseren. Dit zijn workshops op het gebied van:

  • Tuinbemesting
  • Tuinonderhoud
  • Snoeien

Heeft u altijd al een tuin willen hebben die helemaal naar uw eigen wensen en behoeften is ingericht? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar:  0343-514777 of mail naar: info@kwekerijabbing.nl

 

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy