Tuinadvies

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Wij adviseren u graag over hoe u uw tuin het beste naar uw wensen inrichten. Tegenwoordig zijn er tal van opties, ook waarvan u waarschijnlijk nog niet van heeft gehoord. Daarom is het raadzaam om tuinadvies in te winnen bij een professional. In 1892 is Abbing opgericht. Vrij snel is grondlegger Jan Abbing ook begonnen met het aanleggen van tuinen. Toen waren dit voornamelijk landgoederen. Al snel ontwikkelde onze afdeling zich verder. Tegenwoordig hebben wij een team van tuinontwerpers, werkvoorbereiders en hoveniers die vol enthousiasme en passie helpen met het adviseren en omtoveren van tuinen.

Persoonlijk gesprek

Elk tuinadvies begint met een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken wij verschillende punten. Het start punt is altijd hetzelfde wij vragen naar de wensen die u heeft. Het kan zijn dat u zelf al weet wat voor tuin u wilt of juist dat u alleen nog het thema ingedachte heeft. Na dit gesprek hebben een beeld van wat u met uw tuin wilt en gaan wij met ons tuinadvies aan de slag.

Onderdelen van het tuinadvies.

Ons tuinadvies is niet een advies wat uit pakketten bestaat, maar een echt opmaat gemaakt advies. Hierin adviseren wij over de inrichting van u tuin, hoe kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte die u heeft. Van welke producten kunt u gebruik maken om tot het gewenste resultaat te komen. Daarbij nemen wij in acht hoeveel tijd u heeft om aandacht te besteden aan de tuin.

Uithanden geven tuinaanleg

Onze rol kan ophouden bij het advies. Mocht u de volledige aanleg uithanden willen nemen. Dan kan dit zeker. Naast tuinadvies houden wij ons ook bezig met het aanleggen van de tuinen. Kijk op tuinaanleg om meer informatie over terug te vinden. Hier vindt u ook verschillende projecten die wij hebben gedaan. Dit kan tevens dienen als inspiratie voor uw eigen tuin

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy