Tuinarchitect

Heeft u een mooi stuk grond aan uw woning dat wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan bent u bij Abbings Tuinaanleg in goede handen. Onze tuinarchitecten adviseren u graag bij het realiseren van een geheel op maat gemaakt tuinontwerp. Samen met een tuinarchitect van Abbing komt u tot een ontwerp dat perfect past bij uw wensen en ideeën.

Deel uw wensen met een tuinarchitect

 Een nieuwe tuin aanleggen begint bij het maken van een ontwerp. Zodra u uw tuin laat ontwerpen door een van onze specialisten, nodigen wij u uit voor een afspraak met een tuinarchitect van Abbing. Tijdens dit gesprek deelt u al uw wensen en behoeften met de tuinarchitect. Hij of zij zal deze wensen inventariseren en vervolgens vertalen naar een eerste lijnenplan (schetsontwerp). Zodra het lijnenplan klaar is deelt de tuinarchitect deze met u. Hier kunt u in alle vrijheid aanpassingen aangeven totdat alles naar wens is.

Onze aanpak

Om van het belijningsplan een echt ontwerp te maken is ook een beplantingsplan nodig. Dit plan geeft aan welke beplanting we waar in de tuin plaatsen. Door planten deskundig in de tuin te positionering bepaalt u voor alle seizoen de sfeer in de tuin. Ook planten die in de huidige tuin staan, kunnen we meenemen in het nieuwe ontwerp.

 Een aantal aspecten spelen een belangrijke rol in een beplantingsplan. Denk hierbij aan grondsoort en standplaats (schaduw, zon). Verder spelen hoogte, bloeitijd, kleur, geur, textuur en uitstraling een grote rol bij de beplantingskeuze in uw tuin. Daarbij nemen wij ook uw beschikbare tijd voor onderhoud in overweging in het tuinontwerp. Al deze aspecten zullen dan het volledige design vormen. Zodra u akkoord gaat met het definitieve plan kan de aanleg van uw nieuwe tuin beginnen.

 Wanneer u tevreden bent met het design, heeft u de keuze om de tuin zelf aan te leggen. Ook kunt u ervoor kiezen om Abbing de aanleg uit te laten voeren. Meer informatie hierover vind u op de pagina over tuinaanleg.

Liever alleen een beplantingsplan?

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen een beplantingsplan te laten ontwerpen. Dit kan voor een reeds bestaande tuin of voor een gedeelte hiervan. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht! Wilt u meer informatie over deze mogelijkheid en de kosten? Neem dan contact met ons op via telefoon 0343 514777 of mail naar: info@kwekerijabbing.nl.

>> Tuinaanleg

Ik wil graag een afspraak maken met een tuinontwerper van Abbing

(Graag ook uw adresgegevens en telefoonnummer noteren)

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy