Tuinonderhoud

Abbing heeft goed opgeleide, vakbekwame hoveniers, die veel kennis van tuinverzorging hebben. Tuinonderhoud is meer dan alleen blad opruimen; onze hoveniers hebben veel kennis over het juiste tijdstip van snoeien en bemesten van de tuin.
Zij denken graag met u mee en geven, daar waar nodig, nuttige tips.

Heeft u behoefte aan regelmatig tuinonderhoud, dan bieden wij u een onderhoudscontract aan. U heeft een vaste hovenier, waar u alles mee kan overleggen. Hij zal met u ook de planning van het jaar doorspreken en u kunt hem altijd bereiken voor vragen op het gebied van onderhoud. Kortom wij nemen u graag werk uit handen, zodat u nog meer van uw tuin kan genieten.
Bel 0343-514777.

Bij het afsluiten van een tuin onderhoudscontract, biedt Abbing u een jaarabonnement aan van het exclusieve tuinblad: ‘De tuin in vier seizoenen’. Dit is een unieke uitgave van meer dan 100 pagina’s in full colour, met de mooiste tuinfoto’s en reportages. U ontvangt deze exclusieve uitgave 4 keer per jaar.

Abbing Boomonderhoud- en verzorging

Binnen ons team is ook veel kennis aanwezig op het gebied van boomverzorging. Wij hebben een gediplomeerde boomklimmer in dienst. Abbing kan het rooiwerk verzorgen, maar ook het verwijderen, door middel van frezen,  van de boomstronk, is door ons uit te voeren. Het hout kan worden afgevoerd, maar ook deels worden versnipperd en weer als groenbemesting tussen de planten gebruikt. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, wij maken graag een afspraak.

Maaiwerkzaamheden

In het voorjaar en de zomer kunnen wij regelmatig het gazon voor u maaien. Mocht u daar vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Natuurlijk kunnen onze hoveniers ook een nieuw gazon aanleggen. Wilt u snel van uw nieuwe gazon gebruik maken, dan hebben wij met graszoden in korte tijd uw gazon vernieuwd. Heeft u wat meer tijd, kunnen wij ook met een geschikt graszaadmengsel een nieuw gazon inzaaien. Deze methode is goedkoper, maar vraagt meer tijd. (Ca 6 weken in het voorjaar).

Tuinmeubel cleaning

Heeft u teakhouten tuinmeubelen in de tuin die nodig toe zijn aan een opknapbeurt. Abbing heeft de kennis en de mogelijkheid om uw tuinmeubelen weer een frisse look te geven voor het komende seizoen. Wij kunnen de meubelen, in overleg bij u halen en schoongemaakt weer terug brengen. De maanden december tot en met februari zijn daar geschikt voor. Het is ook mogelijk om oude, verweerde meubelen weer helemaal grondig te reinigen en terug te brengen naar een teakhoutenlook.  

Wilt u de patinagrijze uitstraling van uw meubel behouden, dan kunnen wij met teak-patina uw meubel behandelen. Daardoor wordt uw meubel water- en vuilafstotend. Vraag gerust naar de mogelijkheden of naar een vrijblijvende offerte.

 

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy