Tuinontwerp

Heeft u een grote tuin die u graag een nieuwe look wilt geven? Dan is een gedegen tuinontwerp waarschijnlijk wat u nodig heeft! Bij Abbing hebben we deskundige specialisten rondlopen die u graag helpen bij het ontwerpen van uw droomtuin.

Een tuinontwerp door Abbing Utrecht

Een nieuwe tuin aanleggen begint bij het maken van een op maat gemaakt tuinontwerp. Zodra u contact met ons heeft opgenomen, nodigen wij u graag uit voor een afspraak met een van onze professionele tuinontwerpers. Tijdens dit gesprek deelt u met een goede kop koffie uw wensen voor de tuin. Wij inventariseren deze wensen en vertalen dit naar een eerste lijnenplan (schetsontwerp). Zodra dit lijnenplan klaar is presenteren wij dit aan u. Nadat wij dit plan aan u hebben laten zien, heeft u alle vrijheid om eventuele aanpassingen voor te stellen of direct akkoord te gaan.

Het beplantingsplan voor uw tuinontwerp

Om van het belijningsplan een concreet ontwerp te maken is er eerst een beplantingsplan nodig. In dit plan wordt uitgedacht wat voor beplanting waar moet komen. Het deskundig plaatsen van de planten in de tuin bepaalt voor elk seizoen de sfeer. Heeft u huidige planten in uw tuin die u liever niet kwijtraakt? Geen paniek, dan kunnen wij deze planten uiteraard meenemen in het nieuwe ontwerp.

 

 Abbing Tuinaanleg

Een aantal aspecten die een bepalende rol spelen bij het ontwerpen van een beplantingsplan zijn: grondsoort en standplaats (schaduw, zon). Verder spelen ook hoogte, bloeitijd, kleur, geur, textuur en uitstraling een belangrijk rol bij de beplantingskeuze en nemen wij uw beschikbare tijd voor het tuinonderhoud in overweging bij de ontwikkeling van het tuinontwerp.

Al deze aspecten vormen uiteindelijk het volledige design. Zodra u hier akkoord mee gaat kan de aanleg van uw droomtuin beginnen. U heeft de keuze om de tuin zelf aan te leggen of om dit te laten doen door een van onze deskundige hoveniers. Denkt u eraan om uw tuin door ons aan te laten leggen? Bezoek dan onze pagina over tuinaanleg voor meer informatie.

Liever alleen een beplantingsplan?

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen een beplantingsplan te laten ontwerpen. Dit kan voor een al bestaande tuin of voor een gedeelte hiervan. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheid en de kosten? Neem dan contact met ons op via telefoon 0343 514777 of mail naar: info@kwekerijabbing.nl .

>> Tuinaanleg

Ik wil graag een afspraak maken met een tuinontwerper van Abbing

(Graag ook uw adresgegevens en telefoonnummer noteren)

 

0343-514777
ma. t/m vrijdag 08:30 uur – 17:00 uur
Zaterdag : op afspraak
’s avonds:  op afspraak

Privacy